Potrebovať nejakú pomoc?

Trh uhlíkových rotorov sa do roku 2032 zdvojnásobí

Dopyt po automobilovom priemysleuhlíkové brzdové rotorysa odhaduje, že do roku 2032 porastie miernou mierou zloženého ročného rastu (CAGR) 7,6 percenta. Podľa štúdie Future Market Insights sa odhaduje, že tento trh porastie z 5,5213 miliardy USD v roku 2022 na 11,4859 miliardy USD v roku 2032.

Predaj automobilovuhlíkové brzdové rotoryOčakáva sa, že budú rásť, pretože sú ľahké, tepelne odolné, vysoko výkonné a odolnejšie.Najbežnejší typ automobilubrzdový rotorV automobilovom priemysle sa používa karbón, ktorý je menej náchylný na deformáciu alebo deformáciu a môže vydržať dlhšie ako tradičné brzdy.Menej brzdného prachu, vyšší výkon v mokrých a suchých podmienkach a silný dopyt po pretekárskych autách, motorkároch, vysokovýkonných autách a ťažkých nákladných vozidlách sú ďalšími kľúčovými motormi automobilového priemyslu.uhlíkové brzdové rotory.

Očakáva sa, že vysoká penetrácia hlavných hráčov na trhu podporí rast trhu s uhlíkovými brzdovými rotormi pre automobily na celom svete.Jednou z najväčších výziev, ktorým trh čelí, sú však kolísavé ceny surovín.Pokročilé brzdové systémy v kombinácii s inou asistenčnou technológiou vodiča môžu pomôcť spomaliť alebo zastaviť vozidlo a zároveň zabezpečiť celkovú bezpečnosť.

Pokročilé brzdové systémy sú ľahšie, rýchlejšie a inteligentnejšie ako klasické brzdové systémy.Karbónové brzdové rotory sa používajú vo vysokovýkonných a luxusných vozidlách, ako sú Ferrari SpA, McLaren, Aston Martin Lagonda Ltd., Bentley Motors Ltd., Automobile Lamborghini SpA, Bugatti Automobiles SAS, Alfa Romeo Automobiles SpA, Porsche AG a Corvette. dopyt po automobilových uhlíkových brzdových rotoroch.

Nevýhodou automobilových uhlíkových brzdových rotorov je ich vysoká cena v porovnaní s bežne používanými štandardnými brzdovými rotormi.Superautá a iné vysokovýkonné vozidlá sú hlavnými aplikáciami pre automobilové uhlíkové brzdové rotory, kde náklady nie sú problémom.Tieto brzdové rotory sa používajú iba vo vysokovýkonných a pretekárskych vozidlách, pretože sa nepoužívajú v sériovo vyrábaných, nákladovo efektívnych vozidlách.


Čas odoslania: Feb-01-2023
Whatsapp